În curs de procesare...

Cum Comand?

Alegi tipul de asigurare de care ai nevoie 

Pentru asta trebuie sa alegi din meniul principal categoria care te intereseaza.

Urmatoare etapa in pregatirea unei informari complete este aceea in care ne furnizati informatii despre masina, casa sau persoana ce va fi asigurata.  Informatiile solicitate sunt informatiile minimale in baza carora fiecare companie de asigurare poate emite o oferta de asigurare.

 
Compara ofertele de asigurare

Dupa ce ai introdus toate datele solictate despre bunul asigurat si informatii specifice despre asigurare, noi generam ofertele tale in mod automat si iti dam posibilitatea sa alegi din tot ceea ce este disponibil in piata.

Daca una din ofertele prezentate se incadreaza in asteptarile dvs tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti acea oferta.
 

Plata si livrarea asigurarii

In acest moment totul este aporape gata trebuie doar sa ne mai furnizati cateva detalii legate de locatia in care vreti sa livram asigurare precum si modul in care vreti sa platiti costul asigurarii.

Livrarea se poate face in orice locatie aleasa de catre dvs. cu mentiunea ca este posibil ca pentru unele sate sau comune sa solicitam o taxa de livrare de maxim 5 lei.

Plata asigurarilor se poate face astfel:
 • Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. Banii se platesc direct curierului rapid in momentul livrarii plicului ce contine asigurarea . Curierul rapid va emite o chitanta prin care se atesta plata comenzii iar in plic vei gasi un decont ce contine  numarul de polita precum si numarul de AWB specificat in chitanta eliberata de curier.

   
 • Plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2 / CVC2). Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati urmatoarele detalii:
  • codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii),
  • data de expirare 
  • ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, acestea s-ar putea sa lipseasca).

    
 • Plata prin Ordin de Plata se face doar in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un operator asiguraridiverse.ro. Dupa confirmarea platii, veti primi pe email o copie a asigurarii.