În curs de procesare...

Compania Asigurari Diverse

Asigurari Diverse este o platforma online autorizata si conceputa in parteneriat SAFETY BROKER.

Un broker de asigurari este o persoana juridica sau o firma care incheie contracte de asigurare impotriva unui anumit risc si care negociaza in numele clientului cu societatile de asigurare, ajutandu-l sa obtina conditii cat mai bune pentru contractul de asigurare, care-i acopera toate nevoile si are un pret competitiv.
In vreme ce compania de asigurari prezinta doar produsele ei de asigurare, brokerul de asigurari poate prezenta o multitudine de oferte, atragandu-i clientului atentia asupra avantajelor, respectiv asupra dezavantajelor fiecarei polite de asigurare.
Prin acest instrument, ne propunem asigurarea unor servicii prompte si de calitate, avand punctul de lucru principal in Bucuresti.
Oferim servicii de consultanta in asigurari rca, casco, locuinte, fiecare polita fiind personalizata pentru fiecare dintre persoanele care apeleaza la noi.

Tipuri de Asigurari:

Pentru mai multe detalii,  va stam la dispozitie si suntem convinsi ca impreuna vom gasi cea mai avantajoasa oferta adaptata solicitarilor dumneavoastra.