În curs de procesare...

Asigurarea. Investitie sau cheltuiala?Lipsa comunicarii, lipsa de educatie si informare este factorul principal pentru care cei mai multi dintre noi iau decizii pripite si de foarte multe ori gresite in viata.

Educatia in domeniul asigurarilor este un pas inainte pentru a avea o viata linistita indiferent despre ce asigurare este vorba: locuinta, viata sau a masinii. Niciun eveniment neasteptat nu te poate lua prin surprindere, cel putin din punct de vedere financiar, atata timp cat ai asigurate viata si cele mai importante bunuri detinute.

In momentul de fata exista proiectul „Asigura-te!” care si-a propus sa ofere publicului mai multe detalii  despre produsele RCA si CASCO, asigurarea facultativa de locuinta dar si despre asigurarile de viata si sanatate.

Situatia economica pe care o traversam este momentul potrivit pentru a intelege beneficiile unei asigurari.

Asigurarea de viata presupune a le asigura copiilor, sotului sau sotiei un viitor lipsit de griji in cazul producerii unui eveniment nefericit. Nimic nu se poate compara cu confortul si lipsa de griji sa stii ca familia ta nu este afectata din punct de vedere financiar in cazul in care tu patesti ceva.

Asigurarea CASCO iti apara autoturismul, care in zilele noastre a devenit o necesitate, de hoti, de avarii de orice tip, riscurile acoperite putand sa se extinda pana la o polita CASCO cu una de viata inclusa.

Asigurarea facultativa de locuinta. Prin aceasta asigurare ai garantia ca in cazul producerii unui eveniment, tu si familia ta nu veti ramane fara un acoperis asupra capului.

De aceea inainte de a lua orice decizie despre siguranta ta si a familiei tale, informeaza-te!